Monday, April 22, 2013

SHOKUESE ! – Simbole të dyshimta, në Prizren


 

SHOKUESE ! – Simbole të dyshimta, në Prizren

 

https://www.youtube.com/watch?v=KJgcsbLWiKw

 Kjo video e përpunuar nga Privacy Media, tregon se në qytetin e Prizrenit – në minarën pa xhami që gjindet përball postës së madhe apo ngjit me picerinë Aurora gjinden simbole masonesh, apo Piramida dhe Syri i qe sheh gjithcka siq thone Illuminati.Kjo video tregon mirë, dhe qartëzi këtë llogo ku jemi munduar të afrojm nga afër këto simbole, dhe kemi dalluar këto gjëra.

No comments:

Post a Comment