Saturday, May 11, 2013

                                               Guri qe rri ne ajer dhe misteri i tij.  Guri qe rri ne ajer dhe misteri i tij.Nje gur gjigand, qe ndodhet ne fshatin Al-Hassa ne Arabine Saudite, qendron ne ajer ne nje distance prej 11 cm nga siperfaqja e tokes, nje here ne vit gjate muajit Prill dhe vijon te qendroje ne ate pozicion per rreth 30 minuta. Thuhet se para disa vitesh, nje kriminel u vra pikerisht pas ketij shkembi, i cili ishte fshehur aty. Incidenti ndodhi gjate muajit Prill, te vitit 1989. Nderkohe mund te shikoni edhe njollat e gjakut qe ndodhen ende mbi shkemb, qe per nje arsye te pashpjegueshme, ne momentin kur shkembi shkeputet nga siperfaqja e tokes njollat kthehen ne te lengshme. Banoret e zones, disa here jane munduar te fshijne njollat e gjakut, por me kot. Pas disa vitesh ato rishfaqen perseri. Ligjet e islamit, nuk lejojne qe kjo dukuri e rralle te behet e njohur ne mbare boten, ata mundohen ta mbajne te fshehte ate.

                                                                                 No comments:

Post a Comment