Wednesday, July 31, 2013

Lind derr me kokë njeriu…! (video)

Në një fermë në Snata Cruz El Chol të Guatemalës, lindi një derr me kokë njeriu! Ndërkohë, video në të cilën banorët e fermës pohojnë se derri është jashtëtokësor u transmetua dhe nga televizioni shtetëror i Guatemalës


No comments:

Post a Comment